Congres Lokaal Sportbeleid - Dag 1

on 08-03-2023 08:45, in Beurs-, Meeting- en Congrescentrum Brugge (BMCC), Sint-Maartensbilk 1, 8000 Brugge

Congres Lokaal Sportbeleid - Dag 1

Uitdagingen en crisissen volgen elkaar in sneltempo op. Ook de sportdiensten komen heel wat hindernissen tegen onderweg. De impact op het uittekenen van een duurzaam lokaal sportbeleid is groot. Toch slagen we er keer op keer in om daar een antwoord op te bieden. Om die verschillende hordes met brio te nemen.

De gezondheidscrisis vergrootte het draagvlak voor meer sport en bewegen, als deel van de oplossing. Intussen kruisen andere, nieuwe én oude, uitdagingen rond energie, klimaat, tewerkstelling, infrastructuur, financiën, opvang … ons pad. Ze dagen het lokale sportbeleid verder uit.

Met de juiste competenties, voorbereiding en netwerk is de sportdienst klaar om elke uitdaging het hoofd te bieden. Lokaal sportbeleid als een obstacle run, als een duursport met verschillende fases en een eindmeet die tegelijk een nieuwe start blijkt te zijn. Gemotiveerd staan we er telkens opnieuw om ons doel te bereiken, hindernissen te overwinnen en waar nodig ons lokaal sportbeleid te heroriënteren en de juiste focus te leggen.

Congres Lokaal Sportbeleid 2023 neemt actuele uitdagingen onder de loep. Samen staan we sterk om de uitdagingen aan te gaan en te springen. Spring met focus!


Meer info over Congres Lokaal Sportbeleid vind je op www.lokaalsportbeleid.be/congres.

  • Total seats: 0
  • Seats occupied: 0

Share this event