Utrechtse Heuvelrug Triathlon 2023

on 09-09-2023 08:30, in Henschotermeer, De Heygraeff 2, Woudenberg

Utrechtse Heuvelrug Triathlon 2023

Triathlonvereniging UHTT en Stichting GreenRace hebben de handen ineen geslagen om deze triathlon rondom het Henschotermeer en door het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug te organiseren. Start en finish zijn op het strand van het Henschotermeer. Het fietsparcours brengt je door de bossen van het Nationaal Park met onderweg de fameuze kuitenbijters 'Ruiterberg' en 'Hoogstraat'. Met een loopparcours door het coulissenlandschap en over landgoed Anderstein belooft dit misschien wel een van de mooiste natuurtriathlons in Nederland te worden.

Bereikbaarheid

Het Henschotermeer ligt op ongeveer 3,5 km vanaf NS station Maarn. Als je met de trein komt biedt dit je een mooie gelegenheid om alvast een deel van het fietsparcours te verkennen. De trein brengt je elk half uur in iets meer dan een kwartier van Utrecht naar Maarn.

Het Henschotermeer is het beste (en groenste) bereikbaar op de fiets vanaf huis of vanaf een station in de buurt. Mocht dat geen optie zijn dan kan je bij gebruik van een navigatiesysteem het volgende adres opgeven:

De Heygraeff 2, Woudenberg

Bij het Henschotermeer zelf is er betaald parkeren (€10).
Je kunt hiervoor het beste van te voren een online een dagkaart kopen en dan betaal €7, zie ook www.henschotermeer.nl. Het is niet toegestaan langs de weg te parkeren. Hier wordt streng op gehandhaafd.


Kijk voor meer informatie over dit evenement, en evt inschrijven op: https://utrechtseheuvelrugtriathlon.nl/heuvelrug-triathlon-wedstrijd/


  • Total seats: 0
  • Seats occupied: 0

Share this event